page two how to buy the machine of-strapping clip-and strapping buckle

Si të blini makineritë për prodhimin e vulave / kapëseve ose kopsave për lidhjen e PET / PP / Çelikut?

Know what you need to buy | send us your photo and drawings | send you specifications| send you videos or samples | send you contract | how to pay? |

start making machine | send samples and videos for your confirming prepare for the shipping | Installing and after service |

 

Hapi 1 Hyrje në procesin e blerjes së vulës lidhëse dhe shtrëngimit të rripit

Ekzistojnë shumë makina për kapëse / vula ose kopsa të PET dhe PP dhe rrip çeliku dhe makina kalitje çeliku për industrinë e çelikut.

 

Çfarë makine duhet të blini për prodhimin tuaj të vulës / kapëses dhe kopsave?

 

 

(1) makina për prodhimin e vulave steel, makina e paketimit të kapëseve, makina e kapjes së paketave, makina e vulës metalike pp, makina e kapjes së rripave, makina e shtrëngimit të rripave, makina e kopsës së kordonit, makina e vulosjes së çelikut, makina e vulosjes PET

 

makina për prodhimin e vulave steel, makina e paketimit të kapëseve, makina e kapjes së paketave, makina e vulës metalike pp, makina e kapjes së rripave, makina e shtrëngimit të rripave, makina e kopsës së kordonit, makina e vulosjes së çelikut, makina e vulosjes PET

 

foto të vulave / kapëseve të bëra nga makineria

 

makina për prodhimin e vulave steel, makina e paketimit të kapëseve, makina e kapjes së paketave, makina e vulës metalike pp, makina e kapjes së rripave, makina e shtrëngimit të rripave, makina e kopsës së kordonit, makina e vulosjes së çelikut, makina e vulosjes PET

 

Materialet e makinës që përdoren për të bërë vulat / kapëset

 

makina për prodhimin e vulave steel, makina e paketimit të kapëseve, makina e kapjes së paketave, makina e vulës metalike pp, makina e kapjes së rripave, makina e shtrëngimit të rripave, makina e kopsës së kordonit, makina e vulosjes së çelikut, makina e vulosjes PET

 

(2) Vula / makina kapëse çeliku për industrinë e çelikut

 

Vula / makina kapëse çeliku për industrinë e çelikut

foto të vulave / kapëseve të bëra nga makineria

 

Vula / makina kapëse çeliku për industrinë e çelikut

 

Materialet e makinës që përdoren për të bërë vulat / kapëset

 

Vula / makina kapëse çeliku për industrinë e çelikut

 

 

 

(3) Vulosja çeliku / makina kapëse për materialin e mbetjeve të çelikut

Vulosja çeliku / makina kapëse për materialin e mbetjeve të çelikut

 

foto të vulave / kapëseve të bëra nga makineria

Vulosja çeliku / makina kapëse për materialin e mbetjeve të çelikut

Materialet e makinës që përdoren për të bërë vulat / kapëset

Vulosja çeliku / makina kapëse për materialin e mbetjeve të çelikut

 

(4) Vula / makina kapëse e mbyllur plastike (prodhim automatik)

Vula / makina kapëse e mbyllur plastike (prodhim automatik)

Materialet e makinës që përdoren për të bërë vulat / kapëset

Vula / makina kapëse e mbyllur plastike (prodhim automatik)

 

foto të vulave / kapëseve të bëra nga makineria

plastic PP strapping closed clip seal machine

 

(5) Vula / makina kapëse e rripit plastik PP (material ushqyes manual, prodhim automatik)

 

Vula / makina kapëse e rripit plastik PP (material ushqyes manual, prodhim automatik)material,automatic production)

 

foto të vulave / kapëseve të bëra nga makineria

Vula / makina kapëse e rripit plastik PP (material ushqyes manual, prodhim automatik)material,automatic production)

 

Materialet e makinës që përdoren për të bërë vulat / kapëset

Plastic PP strapping seal/clip machine ( manual feeding material,automatic production)

 

(6) Vula / kapëse e hapur plastike PP me pika të dhëmbëzuara (prodhim automatik)

 

Vula / kapëse e hapur plastike PP me pika të dhëmbëzuara (prodhim automatik)

 

foto të vulave / kapëseve të bëra nga makineria

Vula / kapëse e hapur plastike PP me pika të dhëmbëzuara (prodhim automatik)

 

Materialet e makinës që përdoren për të bërë vulat / kapëset

Vula / kapëse e hapur plastike PP me pika të dhëmbëzuara (prodhim automatik)

 

(7) makine kapëse teli për shirit paketimi

 

Makina për krijimin e kopsave (automatike)

 

 

foto të vulave / kapëseve të bëra nga makineria

Makina për krijimin e kopsave (automatike)

 

Materiali i përdorur: tela e zezë ose tela e galvanizuar e cila mund të përdoret direkt në bërjen e kopsave

Makina për krijimin e kopsave (automatike)

 

(8) Furra kalitje çeliku

 

Furra kalitje çeliku

 

foto e makinës

Furra kalitje çeliku

foto të vulave / kapëseve të bëra nga makineria

Furra kalitje çeliku

 

Cila makinë ju duhet?

Nëse ende nuk jeni të sigurt për këtë, ju lutemi na kontaktoni tani!

 

kontrolloni koston e makinerive >>>

 

Please call +86 18621323471

 

Ose dërgoni mesazhin tuaj nga telefoni juaj i mollës ose addroi

 

send message by Apple phone ! Send message by Android phone!

 

send by Apple or by Androd

 

Ose dërgoni emailin tuaj tani

Nëse ende nuk jeni të sigurt për këtë, ju lutemi na kontaktoni tani!

zjaska@163.com

 

Ju mund të merrni një buletin për lajmet e azhurnuara nëse pajtoheni me Abonohuni në Makinën e vulosjes dhe shtrëngimit të rripave nga adresa e emailit tuaj

 

 

 


Question and Answer

Nëse keni nevojë për një makinë vulosëse çeliku për prodhimin e vulës suaj të çelikut duke përdorur materiale nga spiralja e çelikut ose nga copëzat e çelikut (duke përdorur makinën e vulosjes së mbetjeve të çelikut) është këtu për zgjedhjen tuaj të saktë.

A është e shtrenjtë kjo makinë vulosëse çeliku?

Jo, nuk është e shtrenjtë.

Isshtë krijuar për të qenë e përballueshme për shumicën e përdoruesve të cilët zakonisht janë pronarë të ndërmarrjeve të vogla ose fillestarë të rinj për ndërprerjen e biznesit.

A është makina e ngadaltë apo e shpejtë?

Fastshtë i shpejtë me një shpejtësi prej më shumë se 90 copë / minutë që do të thotë që ju mund të prodhoni 40,000 copë gjatë ditës së punës normale dhe të prodhoni një vulë çeliku të konteinerit më pak se një muaj nga një punëtor i vetëm dhe nëse keni dy makina por ende përdorni një punëtor, ju mund të eksportoni një enë me vula çeliku të rripave çdo dy javë! ne kemi katër lloj makinerish kryesore, makina për prodhimin e vulave PET, makina për prodhimin e vulave me rripa plastikë PP (për vulën e rripave të hapura dhe për vulat e mbyllura të rripave) makina për prodhimin e kopsave të kordonit, mbetjet e çelikut duke përdorur makinerinë për të bërë vulën / kapësin e rripave prej çeliku ose plastike dhe makinerinë për të bërë vulën e rripave të çelikut.

Sa është jetëgjatësia e makinës në rast se përdoret çdo ditë?

Epo, ka më shumë se dhjetë vjet nëse e përdorni çdo ditë.

 

Cilat pjesë të tjera duhet të ndryshohen?

është vetëm një pjesë e cila ka nevojë për një ndryshim çdo një ose dy muaj në varësi të frekuencës tuaj të përdorimit, është pjesa e pajisjes mjet prerëse e cila është bërë nga çeliku japonez SKD me shpejtësi të lartë dhe është dhjetë minuta punë për ta ndryshuar atë që ne do të t'ju sigurojë pjesë këmbimi për përdorimin tuaj gjatë gjithë vitit kur bleni rishtas nga ne.

A është e lehtë për tu instaluar?

po, është shumë e lehtë pasi ta rregulloni makinerinë katër metra me vidë të siguruar nga ne për më pak orë kur mund ta përdorni makinerinë sa më shpejt që të futeni në prizën e energjisë elektrike e cila është 360–420V / 3P.

Sa muaj do të marrim përsëri atë që do të kemi investuar?

Epo, nëse keni dy ose tre klientë të mëdhenj që porosisin çdo muaj, do të merrni përsëri fondet tuaja të investuara në makinë në më pak se gjysmë viti. sepse është një llogaritje e thjeshtë që vlera e makinës është vetëm 3% e vlerës së produkteve të prodhuara nga makineria e re vetëm në gjysmë viti edhe nën një ngadalësim jashtëzakonisht të gjerë botëror në ekonomi. kështu që mos e shikoni poshtë këtë të vogël makinë performanca e së cilës është fenomenale!

A mund të kemi LOGO-n tonë të stampuar në pjesën e poshtme të vulës së çelikut?

Po, ju mund ta keni LOGO të stampuar lehtësisht në pjesën e poshtme të vulës së rripit të çelikut sepse në anën e majtë të makinës ka një pajisje embossing që mundëson embossing njëkohësisht me përpunimin e formësimit, prerjes dhe përfundimit të vulës.

A mund të marrim një specifikim të makinës ose manualit?

Po ju mund ta shkarkoni skedarin nga këtu duke klikuar

[Steelstrappingsealmachine.pdf]

Sa ditë mund ta marrim makinerinë pasi t’ju ​​vendosim porosinë?

janë vetëm 15 ditë pasi të marrim minimizimin ose nga data në të cilën ne ju dërgojmë Faturën Proform dhe të rënë dakord nga të dy palët.

A mund të flasim me ju ballë për ballë për blerjen e makinës?

Po, ju jeni të mirëpritur të vini të bëni një vizitë. zyra jonë e shitjes është në Shangai, ku lehtë mund të fluturoni mbi aeroportin që lidhet me shumicën e qyteteve kryesore në botë.

A mund të më telefononi në telefon për pyetjet që duhet të bëjmë?

Po, ju më shtoni në listën tuaj Whatsapp dhe ne fillojmë të flasim lirshëm.

A mundet kjo makinë të prodhojë 16 vulë çeliku me gjerësi 19 19 dhe 32 mm në të njëjtën makinë?

Po, ajo mund të prodhojë të gjitha madhësitë e vulës së çelikut në të njëjtën makinë dhe të lehtë për të ndryshuar vulën duke e bërë pajisjen të bëhet pjesë brenda pak minutash.

 

 

Nëse doni të dini më shumë
Ju lutemi na dërgoni një email
zjaska@vip.163.com

 

 

Merrni një citat duke shkruar disa fjalë më poshtë!

 

Full Name

 


 

Mesazhet

 

 

 

(pasi të dorëzoni ju lutemi klikoni në kutinë Anti spam

në faqen tjetër, faleminderit!)

 

🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 

Process of how to buy the machine Clilck to read the guide page for how to buyIf you want to buy please follow the processPlease check the machines of-strapping clip-and buckle We will answer all the questions related  to  buying machine You are the customer and will servce you as full heart as  we can! contact us now! I am Colin Wang in charge of exporting the machines of strapping clp and buckle. If you prefer social media please add me the main social media Please add my WhatsApp to your list Please add my facebook messenger to your list

 

Contact me by twittwer please ! Please add my telegram to your list Send me your photo, drawing, or even samples which you want to produce! your drawing of clip seal of strapping your photo  of clip seal of strapping your sample of clip seal of strapping